скулптор

Таг
3Вести

СКУЛПТОРОТ СИНИША НОВЕСКИ ОТВОРА САМОСТОЈНА ИЗЛОЖБА ВО ЗАГРЕБ

ТВОРЕШТВОТО НА СКУЛПТОРОТ АНЃЕЛ ДИМОВСКИ-ЧАУШ НА ИЗЛОЖБА ВО МАНУ

СКУЛПТОРОТ НИКОЛА СМИЛКОВ ОСВОИ ГРАН ПРИ НА БИЕНАЛЕТО ВО БУДВА МЕЃУ 78 УМЕТНИЦИ ОД 20 ЗЕМЈИ