скулпторска колонија

Таг
2Вести

ОД СТАРО ЖЕЛЕЗО И КАМЕН СЕ СОЗДАВА УМЕТНОСТ НА ПРВАТА СКУЛПТОРСКА КОЛОНИЈА ВО ВЕЛЕС