ЖАЛАМ САМО ШТО НЕ СУМ ЈА ДЕЛЕЛ СЦЕНАТА СО ПРЛИЧКО, ВЕЛИ БИТОЛСКИОТ АКТЕР СЛОБОДАН СТЕПАНОВСКИ, ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“