сместување

Таг
2Вести

„ЕРБИЕНБИ“ СТАНА КОМПАНИЈА ОД 100 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ 12 ГОДИНИ ОТКАКО ТРОЈЦА ПРИЈАТЕЛИ ПОЧНАА ДОМА ДА ИЗНАЈМУВААТ ДУШЕЦИ

ФУДБАЛСКИТЕ ФАНОВИ ЌЕ МОЖАТ ДА СПИЈАТ НА КРУЗЕРИ ЗА ВРЕМЕ НА МУНДИЈАЛОТ ВО КАТАР