„Снежана и седумте џуџиња“

Таг
3Вести

ВО НОВАТА ФИЛМСКА ВЕРЗИЈА НА „СНЕЖАНА“ СЕДУМТЕ ЏУЏИЊА СЕ ЗАМЕНЕТИ СО МАГИЧНИ СУШТЕСТВА

ГАЛ ГАДОТ ЌЕ ЈА ГЛУМИ КРАЛИЦАТА ВО НОВАТА ВЕРЗИЈА НА „СНЕЖАНА И СЕДУМТЕ ЏУЏИЊА“

„ДИЗНИ“ ЌЕ СНИМА РИМЕЈК НА „СНЕЖАНА“ СО ЅВЕЗДАТА НА „ПРИКАЗНА ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА“