соба

Таг
2Вести

ХОТЕЛ ВО ТОКИО ВО СОБА ПОСТАВИ СИМУЛАТОР ЗА ЛЕТАЊЕ АВИОН

ВРАТА ОД ХОТЕЛСКА СОБА НА БОБ ДИЛАН ПРОДАДЕНА ЗА 100.000 ДОЛАРИ