Софија Лорен

Таг
3Вести

НЕ САКАВ ДА ЈА ПРОПУШТАМ ПРИЛИКАТА ДА СНИМАМ СО СИН МИ, ВЕЛИ СОФИЈА ЛОРЕН ЗА СВОЈОТ ПРВ ФИЛМ ПО 11 ГОДИНИ

СОФИЈА ЛОРЕН ПО 11 ГОДИНИ ГО СНИМА СВОЈОТ ПРВ ФИЛМ

СТОЕЧКИ ОВАЦИИ ЗА СОФИЈА ЛОРЕН НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО