СОКОМ

Таг
3Вести

ПРОМОЦИЈА НА ТРИ НОВИ ИЗДАНИЈА НА СОКОМ, МЕЃУ КОИ И ПРВИОТ АЛБУМ НА БОРИС СВЕТИЕВ

ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИТЕ НА СОКОМ И КОНЦЕРТ НА „АЈДА“ ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ТРПЧЕСКИ ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „ГЕОРГИ БОЖИКОВ“ ЗА ИЗВЕДБА НА МАКЕДОНСКО ДЕЛО