соларен погон

Таг
2Вести

ХОЛАНДСКА КОМПАНИЈА ЌЕ ГО ПРОИЗВЕДЕ ПРВИОТ АВТОМОБИЛ НА СОЛАРЕН ПОГОН НА СВЕТОТ

ПРВИОТ СОЛАРЕН АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ ОДИ ВО ПРОИЗВОДСТВО