соларна фарма

Таг
2Вести

ГРЦИЈА ГО ОТВОРИ НАЈГОЛЕМИОТ СОЛАРЕН ПАРК СО ДВОСТРАНИ ПАНЕЛИ ВО ЕВРОПА

АВСТРАЛИЈА ЌЕ ЈА ГРАДИ НАЈГОЛЕМАТА СОЛАРНА ФАРМА НА СВЕТОТ КОЈА СО СТРУЈА ЌЕ ГО СНАБДУВА И СИНГАПУР