ВО ЈАПОНИЈА ЌЕ СЕ ПРОДАВА ЕЛЕКТРИЧНА ЛАЖИЦА КОЈА ЈА НАМАЛУВА ПОТРЕБАТА ОД СОЛ ПРИ ЈАДЕЊЕ