МЕЛОДИЧНОСТА НА „АМОРФИС“ СЕ СПОИ СО СТУДЕНАТА АТМОСФЕРИЧНОСТ НА „СОЛСТАФИР“ НА КОНЦЕРТОТ ВО МКЦ