Солун

Таг
11Вести

ИРАНСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ „МОЈАТА УКРАДЕНА ПЛАНЕТА“ НА ФАРАНАЗ ШАРИФИ ПОБЕДИ НА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ

ЕУ ГИ ЗАРОБИ ЖЕНИТЕ, ВЕЛИ ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ЗАСКИТАНИ ТЕЛА“, СОЛУНСКАТА ПРЕМИЕРА ЈА ЧУВАШЕ ПОЛИЦИЈА

КАКО ДА ЗАРАБОТИШ 117.000 ДОЛАРИ ОД РЕКЛАМИРАЊЕ НА 7 ЛАЖНИ ВЕБСАЈТОВИ, ПОКАЖА ВО СОЛУН ДОКУМЕНТАРЕЦОТ НА МАКРИДИС

ШПАНСКИОТ ОСКАРОВЕЦ ФЕРНАНДО ТРУЕБА ГО ОТВОРА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА ДОКУМЕНТАРЦИ

ТРИДНЕВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СОВРЕМЕНАТА АВТОНОМНА МАКЕДОНСКА КУЛТУРА ВО СОЛУН

ОВАЦИИ ВО ГРЦИЈА ЗА ТРПЧЕСКИ И ДРЖАВНИОТ ФИЛХАРМОНИСКИ ОРКЕСТАР НА СОЛУН

„КУЌА ОД ИВЕРКА“ ЗА ДЕЦАТА ВО УКРАИНСКАТА ВОЈНА ПОБЕДИ НА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА ДОКУМЕНТАРЦИ

„КАКО ДА СЕ ПРЕЖИВЕЕ ПАНДЕМИЈА“ ГО ОТВОРА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА ДОКУМЕНТАРЦИ

ЖИТЕЛИТЕ НА СОЛУН ТРАНСФОРМИРААТ ПЛАСТИЧЕН ОТПАД ВО 3-Д ПЕЧАТЕНА УРБАНА ОПРЕМА

ЃОРЃЕ ЈОВАНОВИЌ ПОСТАВИ ИНСТАЛАЦИЈА СО „СООБРАЌАЈНИ ЗНАЦИ“ ВО СОЛУН