сончева енергија

Таг
2Вести

СОЛАРНО-ЕЛЕКТРИЧНОТО ВОЗИЛО „АПТЕРА“ НИКОГАШ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПОЛНИ

ВО БРИТАНИЈА СЕ ПУШТА ВО ПРОМЕТ ПРВАТА ЖЕЛЕЗНИЧКА ЛИНИЈА НА СОЛАРЕН ПОГОН НА СВЕТОТ