„Сотби“

Таг
2Вести

ШИШЕ ВИСКИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 1,9 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

„СЕКОГАШ СУМ САМА“ – ТАЖНИТЕ ПИСМА НА ГРЕТА ГАРБО СЕ ПРОДАВААТ ЗА 20.000 ФУНТИ