современ накит

Таг
2Вести

АЦЕВСКА И КУЗМАНОВСКИ ИЗЛОЖУВААТ СОВРЕМЕН НАКИТ ВО ВИЕНА

СОВРЕМЕН НАКИТ ИНСПИРИРАН ОД ФЛОРА И ФАУНА НА ИЗЛОЖБА ВО ПРИРОДНО-НАУЧНИОТ МУЗЕЈ