Современа скулптура

Таг
2Вести

ДЛУМ ЈА ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „СОВРЕМЕНА СКУЛПТУРА“

„СОВРЕМЕНА СКУЛПТУРА“ НА ДЛУМ СЕ ОТВОРА ВЕЧЕРВА ВО МКЦ