спасување

Таг
5Вести

ПЕШТЕРАТА ВО ТАЈЛАНД ВО КОЈА ИСЧЕЗНАА 12 МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ПОВТОРНО ОТВОРЕНА ЗА ЈАВНОСТ

КУЧЕ КОЕ СПАСИ 12 ЖИВОТИ И СТАНА ХЕРОЈ НА МЕКСИКО ОТИДЕ ВО ПЕНЗИЈА ПО ДЕВЕТ ГОДИНИ СЛУЖБА

ТАЈЛАНДСКИТЕ ПЕШТЕРИ ОД КОИШТО БЕА СПАСЕНИ МЛАДИТЕ ФУДБАЛЕРИ СТАНАА ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА

„ХУЈЕ!“ – КАКО ИЗВИКОТ НА ТАЈЛАНДСКИТЕ МАРИНЦИ СТАНА ГЛОБАЛЕН СИМБОЛ НА ТРИУМФОТ И ПОСВЕТЕНОСТА

ИЛОН МАСК ПОНУДИ РЕШЕНИЈА ЗА СПАСУВАЊЕ НА ТАЈЛАНДСКИТЕ МОМЧИЊА ЗАГЛАВЕНИ ВО ПЕШТЕРИ