СпејсЕкс

Таг
2Вести

КОМЕРЦИЈАЛНАТА ВСЕЛЕНСКА КАПСУЛА НА ИЛОН МАСК УСПЕШНО СЕ ВРАТИ НА ЗЕМЈАТА