КОГА ЌЕ СЕ ВРАТАМ ОД КАЈ ПОГБА ПОСАКУВАМ ДА МЕ ЧЕКА ЛЕКОТ СО КОЈ ЌЕ БИДАМ ФУДБАЛЕР, ВЕЛИ ЈАНЕ