Спок

Таг
2Вести

АСТРОНОМИТЕ ЈА ОТКРИЈА ПЛАНЕТАТА ПОЗНАТА КАКО ВУЛКАН ВО „ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ“

ВНУКОТ НА ГРЕГОРИ ПЕК Е НОВИОТ СПОК ВО „ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ“