СРЕДНОШКОЛКАТА МЕДИСОН РИСТЕВСКИ ОД АВСТРАЛИЈА СОБРА ПАРИ ОД ТРИ КОНТИНЕНТИ ЗА МЕДИЦИНСКОТО УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА