Средно Водно

Таг
2Вести

„БЛУЗ ФАМИЛИЈА“ ПОКАЖА ДЕКА ЗА ДОБАР БЛУЗ ВРЕДИ ДА СЕ ПОТЕГНЕ И ДО СРЕДНО ВОДНО

ВОДНО ПРВ ВИКЕНД БЕЗ КОЛИ, ГУЖВИ ВО АВТОБУСИТЕ