„Среќен мртовец“

Таг
2Вести

ПРЕТСТАВАТА „СРЕЌЕН МРТОВЕЦ“ СО БЛАГОЈА ЧОРЕВСКИ ЌЕ СЕ ИГРА ВО НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ

ПРЕТСТАВАТА „СРЕЌЕН МРТОВЕЦ“ Е ИДЕАЛНА ЗА СЕГА, КОГА ПО ЕДНА ГОДИНА ЧЕКАМЕ ЗА ДОКУМЕНТИ, ВЕЛИ БЛАГОЈА ЧОРЕВСКИ