стадион

Таг
39Вести

ЊУ ЏЕРСИ ГО ДОБИ ФИНАЛЕТО НА СП 2026, ЌЕ СЕ ИГРА ПРЕД 82.500 ГЛЕДАЧИ

СТАДИОНОТ „САН СИРО“ ВО МИЛАНО НЕМА ДА СЕ УРИВА ПОРАДИ НЕГОВОТО КУЛТУРНО ЗНАЧЕЊЕ

МАНЧЕСТЕР СИТИ ЌЕ ВЛОЖИ 300 МИЛИОНИ ФУНТИ ВО ПРОШИРУВАЊЕТО НА СТАДИОНОТ „ЕТИХАД“

КАТАР ИМА ПЛАН ЗА СИТЕ СТАДИОНИ ОД СП, ЌЕ СТАНАТ ХОТЕЛИ, ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ, КЛИНИКИ…

КАТАР ИЗГРАДИ СЕДУМ НОВИ СТАДИОНИ, СИТЕ 16 ЗА СЛЕДНИОТ МУНДИЈАЛ ВЕЌЕ ПОСТОЈАТ

ФИНАЛЕТО НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО КАТАР ЌЕ СЕ ИГРА НА ЗЛАТЕН СТАДИОН

ИЗБРАНИ ГРАДОВИТЕ-ДОМАЌИНИ НА СП 2026, ПРВО КОЕ ЌЕ СЕ ИГРА ВО ТРИ ДРЖАВИ

СТАДИОНОТ НА БАРСЕЛОНА ОТСЕГА ЌЕ СЕ ВИКА „СПОТИФАЈ КАМП НОУ“