станица за полнење

Таг
2Вести

ЊУЈОРК ВЛОЖУВА 750 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ВО ИНФРАСТРУКТУРАТА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ

ЕВРОКОМЕСАРКАТА БУЛЦ ГО НАПОЛНИ ЕЛЕКТРИЧНОТО ВОЗИЛО НА СТАНИЦАТА КАЈ ХОТЕЛ „ПАРК“