Старбакс

Таг
2Вести

ЕЈЧ-БИ-О СЕ ИЗВИНИ ОТКАКО ШОЛЈА НА „СТАРБАКС“ СЕ ПОЈАВИ ВО „ИГРА НА ТРОНОВИ“

„СТАРБАКС“ ГО ОТВОРИ ПРВОТО КАФУЛЕ СО ЗНАКОВЕН ЈАЗИК ВО САД