стари лица

Таг
2Вести

ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА ЈА ОДБИ НАГРАДАТА СТАРА ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА ЗАШТО НЕ ГИ ИСПОЛНУВА КРИТЕРИУМИТЕ

„ТОЈОТА“ ДИЗАЈНИРАШЕ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ ЗА СТАРИ ЛИЦА