стенд ап комедија

Таг
2Вести

СВЕТСКИТЕ КРИМИНАЛЦИ ИЗВАДИЈА ПАСОШИ, НИЕ НЕ МОЖЕМЕ, РЕЧЕ САШКО КОЦЕВ НА СТЕНДАПОТ ВО МНТ

ЕДИ МАРФИ СЕ ВРАЌА НА СТЕНД АП КОМЕДИЈАТА ЗА 70 МИЛИОНИ ДОЛАРИ