40 ГОДИНИ ОТКАКО ГИ КУПИЛ ПРАВАТА ОД СТИВЕН КИНГ, СПИЛБЕРГ ЌЕ ЈА СНИМА СЕРИЈАТА „АМАЈЛИЈА“