Стивен Сигал

Таг
2Вести

СТИВЕН СИГАЛ ГО ПРОСЛАВИ 70. РОДЕНДЕН ВО МОСКВА ЗА ДА Ѝ ИЗРАЗИ ПОДДРШКА НА РУСИЈА

СТИВЕН СИГАЛ СТАНА ЧЛЕН НА РУСКА ПАРТИЈА БЛИСКА НА ПУТИН