„ФОКС“ ИСЕЧЕ СЦЕНА ОД „ПРЕДАТОР“ ОТКАКО ДОЗНА ДЕКА АКТЕРОТ СТРИГЕЛ ЗАВЕДУВАЛ МАЛОЛЕТНИЧКА