БАРСЕЛОНА ПОТРОШИ 153 МИЛИОНИ ЕВРА НА ЗАСИЛУВАЊА, НО ТРЕТ МЕЧ ПО РЕД НЕ УСПЕА ДА МУ ДАДЕ ГОЛ НА ДИМИТРИЕВСКИ