стрип

Таг
33Вести

ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ СТРИП ТРИП ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 8 И 9 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ

СТРИП ВО КОЈ ПРВПАТ СЕ ПОЈАВИЛ СУПЕРМЕН СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ ШЕСТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ

НА 5 АПРИЛ ПРОМОЦИЈА НА СТРИП ОД ГАЈА СМИЛЕВСКА

ПОПАЈ ЌЕ ДОБИЕ НОВА ФИЛМСКА ВЕРЗИЈА ПО ПОВЕЌЕ ОД 40 ГОДИНИ

ПОЧИНА АЛФРЕДО КАСТЕЛИ, КРЕАТОРОТ НА ЛЕГЕНДАРНИОТ СТРИП „МАРТИ МИСТЕРИЈА“

БЕСПЛАТНИ СТРИПОВИ В САБОТА ВО КНИЖАРНИЦАТА „БУНКЕР“ ВО СКОПЈЕ

КУЛТНИОТ СТРИП „АЛАН ФОРД“ ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА ИЗЛЕГУВА ДОГОДИНА ПО 660 ИЗДАДЕНИ БРОЈА

ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА СТРИП ТРИП ФЕСТИВАЛ ВИКЕНДОВ ВО МКЦ

ИТАЛИЈАНСКИОТ АМБАСАДОР СИЛВЕСТРИ ЈА ПРОМОВИРАШЕ СВОЈАТА КНИГА ЗА СТРИПОТ НА ПАТУВАЧКАТА ИЗЛОЖБА ВО ВЕЛЕС

АВТОРИТЕ НА „ДИЛАН ДОГ“ ДВА ЧАСА ГИ СПОДЕЛУВАА СВОИТЕ ИСКУСТВА СО МЛАДИТЕ УЧЕСНИЦИ НА ФЕСТИВАЛОТ ЏИФОНИ