ЕЛЕМ-СТРУГА СО НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ЈА ИЗРАДУВА ПОСЕБНАТА ПАРАЛЕЛКА ОД ОУ „БРАЌА МИЛАДИНОВИ“