ДЕЛАТА ОД 60. СТРУМИЧКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА ЌЕ СЕ ИЗЛОЖАТ НА 11 СЕПТЕМВРИ, ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ГРАДОТ