СЕЛОТО ЦРВЕНА ВОДА МУ СЕ ОДДОЛЖИ НА ВАНЧО НИКОЛЕСКИ НА КРАЈОТ НА „СТРУШКИТЕ КНИЖЕВНИ СРЕДБИ“