студ

Таг
2Вести

ВО ФЛОРИДА Е ТОЛКУ СТУДЕНО ШТО ИГУАНИ ПАЃААТ ОД ДРВЈА

РАБОТА НА -25 СТЕПЕНИ – НАЈСТУДЕНИТЕ ПРОФЕСИИ НА СВЕТОТ