студено време

Таг
2Вести

СТУДЕНИОТ БРАН НИЗ ЕВРОПА ОВОЗМОЖИ ЛИЗГАЊЕ НА ЗАМРЗНАТИ ЕЗЕРА И КАНАЛИ, ПОЛИЦИЈАТА ПРЕКИНА ТЕХНО ЗАБАВА НА МРАЗ ВО БЕРЛИН

НЕКОЛКУ РЕШЕНИЈА ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ТРЧАТЕ УДОБНО И ВО ЗИМА