студенти

Таг
20Вести

СТУДЕНТИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА ИМ ТРЕБА ПОВЕЌЕ ПРАКСА, ФАКУЛТЕТИТЕ СЕ БОРАТ ДА ГИ ЗАДРЖАТ ИНЖЕНЕРСКИТЕ КАДРИ

ИНТИМНИОТ ПРОСТОР НА ЛИЧЕНОСКИ КАКО МОТИВ ЗА ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТИТЕ ОД ЛИКОВНАТА АКАДЕМИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПОД МОТОТО „НЕ ДРАМАТИЗИРАЈ“ ПОЧНУВА 30. СКОМРАХИ, СЕКОЈ ДЕН ЌЕ ИМА ПО ДВЕ ПРЕТСТАВИ

СТУДЕНТИТЕ ОД ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИ ФАКУЛТЕТ ПРВПАТ СОРАБОТУВАА СО ДРУГИ ФАКУЛТЕТИ НА СВОЈАТА ГОДИШНА РЕВИЈА

ЦЕЛА ЈУЖНА КОРЕЈА ЗАПИРА НА 18 НОЕМВРИ КОГА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ГО ПОЛАГААТ ПРИЕМНИОТ ИСПИТ ОД КОЈ ИМ ЗАВИСАТ И ШАНСИТЕ ЗА БРАК

„ЕКСПО 30“ ЌЕ СПОИ МОДА, МУЗИКА И КОМПАНИИ ПО ПОВОД 30 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ

ИДНИНАТА Е ОДРЖЛИВА БЕШЕ ТЕМАТА НА 21. МОДНА РЕВИЈА НА СТУДЕНТИТЕ НА ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИ ФАКУЛТЕТ (ВИДЕО)

СТУДЕНТИ СО ОНЛАЈН ИЗЛОЖБА СОБИРААТ ПАРИ ЗА ЛАПТОПИ ЗА УЧЕНИЦИ КОИ НЕ МОЖАТ ДА СЛЕДАТ НАСТАВА

ВЕЛОСИПЕД ШТО ПРОЧИСТУВА ВОЗДУХ НА СТУДЕНТИ ОД МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ ОСВОИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ ВО СЕУЛ

СТУДЕНТИТЕ ПО МЕДИЦИНА ЛОНГУРОВ И КОЦЕВ СЕ ПРВИ ДОБИТНИЦИ НА МЕМОРИЈАЛНАТА НАГРАДА „Д-Р МАРИЈА ЕМИЛИЈА КУКУБАЈСКА“