суд

Таг
3Вести

СУДОТ Ѝ ЗАБРАНИ НА ХЕДЕР ЛОКЛИР ДА ПОСЕДУВА ОРУЖЈЕ ПО НАПАДОТ ВРЗ ПОЛИЦАЈЦИ

ГЕРМАНСКИ СУД НЕ МУ ДОЗВОЛИ НА БРАЧЕН ПАР ДА СИ ГО КРСТИ ДЕТЕТО ЛУЦИФЕР