„СУДБО МОЈА“ МИ Е ОМИЛЕНА МАКЕДОНСКА НАРОДНА ПЕСНА, КАЖА ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЌ НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ