СО МАЛ КРУГ ГОЛЕМИ ЛУЃЕ ИСПИШАВМЕ 30 ГОДИНИ УСПЕШНА ПРИКАЗНА, ВЕЛИ СОПСТВЕНИКОТ НА ОХРИДСКОТО СУПЕР РАДИО, САШО МИТАНОСКИ