ПРЕТСТАВА ЗА ЕКО ОСВЕСТУВАЊЕ Е ПРВА ПРЕМИЕРА ЗА ГОДИНАВА НА ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ