Супермен

Таг
12Вести

СТРИП ВО КОЈ ПРВПАТ СЕ ПОЈАВИЛ СУПЕРМЕН СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ ШЕСТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ

НОВИОТ „СУПЕРМЕН“ ПОЧНА ДА СЕ СНИМА НА НЕГОВИОТ РОДЕНДЕН, 29 ФЕВРУАРИ

МАЛКУ ПОЗНАТИОТ АМЕРИКАНСКИ АКТЕР ДЕЈВИД КОРЕНСВЕТ ЌЕ БИДЕ НОВИОТ СУПЕРМЕН

НОВИОТ ФИЛМ ЗА СУПЕРМЕН ДОАЃА ВО 2025, ЌЕ ГО РЕЖИРА ЏЕЈМС ГАН

ХЕНРИ КАВИЛ ИЗБРКАН ОД УЛОГАТА НА СУПЕРМЕН САМО ДВА МЕСЕЦА ПО ВРАЌАЊЕТО

НАМЕТКА НА СУПЕРМЕН СЕ ПРОДАДЕ ЗА 200.000 ДОЛАРИ

СУПЕРМЕН СТАНУВА ЦРН? – МАЈКЛ Б. ЏОРДАН ВО ПРЕГОВОРИ ЗА УЛОГАТА

СУПЕРМЕН И ЛОИС ЛЕЈН ВО ПРИВАТЕН ЖИВОТ БИЛЕ КАКО БРАТ И СЕСТРА