ПРОПАДНА ПРОЕКТОТ „БЛАДХАУНД“ – НИКОЈ НЕ САКАШЕ ДА ВЛОЖИ ВО НАЈБРЗИОТ АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ