Сурша Ронан

Таг
3Вести

СУРША РОНАН И МАРГО РОБИ ЈА ПОЧНАА ОСКАРОВСКАТА КАМПАЊА

НОСАМ ТОЛКУ ШМИНКА ШТО НЕ САКААТ ДА МЕ ГЛЕДААТ, ВЕЛИ МАРГО РОБИ ЗА УЛОГАТА НА ЕЛИЗАБЕТА ПРВА

„ЛЕДИ БИРД“ ВЛЕЗЕ ВО ОСКАРОВСКАТА ТРКА КАКО НАЈДОБРО ОЦЕНЕТ ФИЛМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА