Суспирија

Таг
2Вести

ТИЛДА СВИНТОН ПРИЗНА ДЕКА ИГРА И 82-ГОДИШЕН МАЖ ВО „СУСПИРИЈА“

ТОА БЕШЕ КАКО ДА ПРАВАМ МАГИИ, ВЕЛИ ТОМ ЈОРК ЗА МУЗИКАТА ОД ХОРОРОТ „СУСПИРИЈА“