сувенири

Таг
3Вести

СЕМЕЈСТВОТО НА НИЛ АРМСТРОНГ ГИ ПРОДАВА ЗНАМИЊАТА ШТО БИЛЕ НА МЕСЕЧИНАТА

ЧАША СО ЛИКОТ НА МАКРОН ЗА 25 ЕВРА- ЕЛИСЕЈСКАТА ПАЛАТА ЗА ПРВПАТ ЌЕ ПРОДАВА СУВЕНИРИ

ЛИЧНИТЕ ПРЕДМЕТИ НА ЗА ЗА ГАБОР ПРОДАДЕНИ ЗА 909 ИЛЈАДИ ДОЛАРИ