свечено отворање

Таг
3Вести

ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ПОЧНУВА НА 11 АПРИЛ СО ПРЕТСТАВАТА „ГОСПОЃИЦИТЕ ОД АВИЊОН“

ПРВИТЕ 40 СЕ НАЈТЕШКИ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ЦРВЕНИОТ КИЛИМ НА 40. „БРАЌА МАНАКИ“ ВО БИТОЛА

ПО ТРИ ГОДИНИ ПАУЗА, ФЕСТИВАЛОТ НА АНТИЧКА ДРАМА СЕ ВРАТИ ВО СТОБИ